Glamoure Event Center | Best weddings in Zemun / Belgrade
15252
home,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15252,bridge-core-1.0.2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode-theme-ver-18.0.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
glava-glamoure-100x100px

Event center

GLAMOURE

Glamoure Event Center se nalazi u samom centru Zemuna i nudi savršeno mesto okupljanja i mesto za sve vrste eventa – promocije, svadbe, modne revije, proslave, seminare, izložbe, rođendane, konferencije…
Nov, moderan i glamurozan prostor od 1100 metara kvadratnih koji se sastoji iz dve celine, zatvorenog dela (površine 400m2) i romantične terase (700 m2), koji zajedno pružaju užitak u jedinstvenom pogledu na panoramu Beograda i Zemuna.

2019

Venčanja

Svadbene svečanosti, do 300 zvanica, u tonovima savremenog glamura.
Jednostavno i elegantno, maštoviti meniji, personalizovana usluga i atmosfera koja slavi vašu ljubav.

2019

Proslave

Glamoure Event Center je savršeno mesto za proslavu malih ili velikih događaja. Na raspolaganju Vam stoji naš organizacioni tim koji je tu da Vaše goste dočeka i učini da se osećaju prijatnije.

2019

Rođendani

Sofisticirane usluge i posebna briga o svakom detalju slavlja učiniće vaše rođendanske proslave urbanim i zabavnim, a u isto vreme gala i sa stilom.
Neka bude zaista posebno i nezaboravno!