Glamoure Event Center | Venčanje S & V
15420
post-template-default,single,single-post,postid-15420,single-format-standard,bridge-core-1.0.2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode-theme-ver-18.0.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Venčanje S & V

Primetili smo da veliki broj „stručnjaka za venčanja“ savetuje da se prvo odabere lokacija, a da se u zavisnosti od toga gde će se svadba održati biraju njene zvanice. Nama se ova metoda ne sviđa i smatramo da nije baš ni praktična. Naravno da je bitno kako će izgledati stolovi za kojim će se jesti, ali ruku na srce, kada ludilo prođe više će vam značiti sa kime ste podelili taj dan. Kod nas sve je izgledalo savršeno, kako smo i zamislili.

Čudno je, kako je malo potrebno da budemo srećni i jos čudnije, kako nam često baš to malo nedostaje.

Kada je venčanje u glamouru u pitanju, značajan deo priprema je fokusiran baš na osmišljavanje dekoracije koja bi bila u potpunosti prilagođena autentičnom ambijentu. Dekoracija centra mora biti jedinstvena i svim svojim detaljima treba da isprati izgled, koji su mladenci zamislili. Jer upravo taj izgled je ono što privlači mladence da najlepši dan provedu u našem centru.

Tags:
,