Glamoure Event Center | O nama
15302
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15302,bridge-core-1.0.2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode-theme-ver-18.0.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
Device Frame

Dobrodošli u

Glamoure Event Center

Glamoure Event Center se nalazi u samom centru Zemuna i nudi savršeno mesto okupljanja i mesto za sve vrste eventa – promocije, svadbe, modne revije, proslave, seminare, izložbe, rođendane, konferencije…
Nov, moderan i glamurozan prostor od 1100 metara kvadratnih koji se sastoji iz dve celine, zatvorenog dela (površine 400m2) i romantične terase (700 m2), koji zajedno pružaju užitak u jedinstvenom pogledu na panoramu Beograda i Zemuna.
Vrhunska organizacija, profesionalno osoblje, veliki izbor menija raznovrsne i umetnički pripremljene hrane, kao i bogate ponude pića najbolja su garancija da će svi Vaši gosti imati nezaboravan provod.

WiFi u celom objektu

Budite umreženi i uz brzu konekciju koristite sve pogodnosti današnjeg interneta. Podelite sa lica mesta slike i utiske sa svojim prijateljima.

Veliki parking

Svim gostima obezbeđen je parking dovoljno velik parking, sa 60 parking mesta, u neposrednoj blizini samog objekta.

Usluge profesionalnih fotografa

Glamoure Event Center angažuje profesionalne fotografe koji će svojom umetnošću vaše svečane trenutke učiniti večnim.

2018 u Glamoure event centru

bila je godina sa

91

venčanja

18930

zadovoljnih gostiju

22

proslava i koktela

Reference

Neki od naših zadovoljnih klijenata